- 40%

Priză cu temporizator digital BearWare CSL, display LCD de 2,1 inchi (5,3 cm), 3680 W, 10 programe configurabile, protecție touchscreen integrată

54,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 90,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Potrivit pentru pornirea alimentării unui dispozitiv la un moment precis.

Doriți să controlați automat dispozitivele electrice și să economisiți energie electrică? Priza cu temporizator digital BearWare CSL face aceste lucruri posibile.

Cu 10 programe de comutare configurabile, puteți controla timpii de funcționare a dispozitivelor dvs. Puteți seta momente exacte din zi când să pornească aparatul de cafea sau mașina de spălat folosind temporizatorul. De asemenea, puteți opta pentru un program săptămânal, cu stabilirea zilelor și intervalelor orare dorite.

Dacă aveți nevoie de un dispozitiv din casă programat în prealabil să nu primească curent electric, puteți opera manual priza cu temporizator apăsând butonul ON/AUTO/OFF.

Priza cu temporizator digital BearWare CSL are o baterie de rezervă încorporată care stochează toate setările și presetările de timp. Ceea ce înseamnă că setările dvs sunt în siguranță chiar și în cazul unei pene de curent.

Detalii tehnice

 • Dimensiuni (L x L x H): 135 mm x 60 mm x 77 mm
 • Greutate: 170 g
 • Culoare: alb (mat)
 • Afișaj LCD 2.1 “(5.3 cm) + afișaj de stare LED
 • Consum maxim de energie: 3680W
 • Tensiune de intrare: 230V ~ 50Hz 16A
 • Intrare: 1x mufa tip F / Ieșire: 1x Tip F (Schuko)
 • Consum stand-by: 0,65W
 • Temperatura de funcționare: 0 pana la + 40 ° C
 • Rezervă baterie: NiHM 1.2V 40mAh (~ 100 ore)
 • Clasa de protecție: 2

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.