- 30%

Premergator Chicco 1-2-3

595,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 850,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

 • Potrivit pentru: vârstă de la 6 luni în sus
 • Poate fi transformat din mers (6 M+) într-un walk-behind (9 M+), într-un călăreț (18 M+)
 • Tava de joaca detasabila cu lumini, melodii si activitati mecanice
 • Functioneaza cu baterii (nu sunt incluse in livrare!), 2 x AA 1,5V
 • Două poziții de înălțime
 • Scaun captusit, ergonomic, moale
 • 6 plăcuțe de frână
 • 2 rotile flexibile
 • Reglarea ghidonului pe două niveluri diferite
 • Dimensiune: L 68 x H 50 x D 75 cm
 • Greutate: 7,5 kg

Împreună cu premergătorul Chicco, copilul de 6 luni învață să stea drept, să-și păstreze echilibrul și să-și antreneze mișcările și coordonarea. Scaunul moale captusit, ergonomic ii ofera micutului tau confort maxim. Premergatorul poate fi reglat în două poziții de înălțime diferite, astfel încât să se adapteze perfect la dimensiunea copilului. Două roți mici în față contribuie la o direcție ușoară. Plăcuțele de frână oferă o siguranță optimă și opresc premergatorul de îndată ce devine periculos.

Designul la modă al premergătoarelor pentru copii este o atracție extraordinară. Tava de joaca care poate fi de asemenea scoasa are multe lumini, melodii si activitati mecanice care iti vor incanta instantaneu copilul. Partea din față a premergătorului este perfectă pentru atașarea numelui copilului tău.

La varsta de aproximativ 9 luni, micutul tau incepe sa faca primii pasi si incearca sa mearga. Acesta este momentul în care premergătorul poate fi transformat într-o jucărie pentru mers cu spatele, care ajută copilul să se ridice și să se țină de ghidonul reglabil. Spațiul de mers din față oferă suficient spațiu pentru mobilitate. Acum motto-ul este exersează, exersează, exersează...

La vârsta de 1,5 ani, distracția și jocurile stau în centrul atenției copilului tău. Acum, mersul cu spatele poate fi transformat într-o jucărie cu scaun ergonomic care va încuraja copilul să se miște. De acum încolo, micuțul tău va alerga prin apartamentul tău în timp ce se va distra la maxim explorând o lume complet nouă a mobilității.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.