- 35%

Pompa submersibila apa curata Einhell GH-SP 2768

170,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 265,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Pompa submersibila GC-SP 2768 este un echipament puternic si extrem de fiabil pentru golirea butoaielor de apa de ploaie, a fantanilor si pentru multe alte activitati.

Cu o capacitate nominala de 270 W, pompa are o viteza de pompare de 6800 de litri pe ora.

Un intrerupator cu flotor variabil nelimitat va da posibilitatea sa alegeti intre functionarea continua si un nivel de comutare ON/OFF (PORNIT/OPRIT) preselectat. \

Garnitura mecanica de calitate superioara a modelului GH-SP 2768 protejeaza motorul puternic si elimina in mare nevoia de mentenanta.

Pentru flexibilitate, aceasta pompa submersibila vine cu un racord universal si un suport de 90°.

Este echipat cu un maner care usureaza transportul.

Multumita unei rebobinari a cablului, pompa este depozitata in ordine si siguranta.

  • Comutator plutitor cu reglare pe inaltime
  • Maner de transport
  • Tambur de cablu
  • Inel de etansare mecanic de inalta calitate
  • Conector pentru furtun de 25 mm / 32 mm + filet exterior G1 (33,3 mm)
  • Suport in unghi de 90° cu filet exterior G1½ (aprox. 47,8 mm) x filet exterior G1½ (aprox. 47,8 mm)

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.