- 37%

Plafoniera Philips Hue Centris, 3 spoturi

1.250,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.000,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Lipseste bara metalica de fixare in perete.

Combinati iluminatul functional si cel ambiental intr-o singura instalatie
Philips Hue Centris armonizeaza functionalitatea cu estetica intr-o lampa de plafon care combina o instalatie centrala cu spoturi de iluminat care pot fi orientate individual pentru a evidentia diferitele zone ale incaperii. Setati Centris la una dintre milioanele de culori sau la orice nuanta de lumina alba calda pana la rece sau setati fiecare lumina a lampii la propria nuanta individuala pentru un aspect mai dinamic.

Controlati pana la 10 lumini cu aplicatia Bluetooth
Cu aplicatia Hue Bluetooth, puteti controla luminile inteligente Hue intr-o singura camera a casei dvs. Adaugati pana la 10 lumini inteligente si controlati-le pe toate cu o simpla atingere a unui buton de pe dispozitivul dvs. mobil.

Controleaza luminile cu vocea ta
Philips Hue functioneaza cu Amazon Alexa si Asistentul Google atunci cand este asociat cu un dispozitiv compatibil Google Nest sau Amazon Echo. Comenzile vocale simple va permit sa controlati mai multe lumini dintr-o camera sau doar o singura lampa.

Creati o experienta personalizata cu iluminatul inteligent color
Transformati-va locuinta prin intermediul a 16 milioane de culori, creand imediat atmosfera potrivita pentru orice eveniment. La o singura atingere a unui buton, puteti crea o atmosfera festiva pentru o petrecere, transforma sufrageria intr-o sala de cinema, amplifica decorul locuintei cu accente color si multe altele.

Stabiliti starea de spirit potrivita cu lumina alba calda pana la rece
Aceste becuri si corpuri de iluminat ofera diferite nuante de lumina alba calda pana la rece. Cu o intensitate completa de reglare, de la lumini de noapte stralucitoare pana la lumina scazuta, va puteti ajusta luminile in nuanta si luminozitatea perfecte pentru nevoile dvs. zilnice.

Deblocati suita completa de functii de lumina inteligenta cu Hue Bridge
Adaugati un Hue Bridge (vandut separat) la luminile inteligente pentru a experimenta suita completa de functii Philips Hue. Cu un Hue Bridge, puteti adauga pana la 50 de lumini inteligente pentru a le controla in toata casa. Creati rutine pentru a va automatiza intreaga configurare a iluminatului inteligent al casei. Controlati-va luminile in timp ce sunteti departe de casa sau adaugati accesorii precum senzori de miscare si comutatoare inteligente.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.