- 52%

Periuță de dinți electrică Playbrush Smart One, bleumarin

142,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Playbrush Smart One, periuța ta de dinți inteligentă - cu aplicație inteligentă de igienă orală, control al presiunii pentru protecția gingiilor, temporizator, 3 programe de curățare, 1 perie de schimb, baterie de 3 săptămâni.

Playbrush Smart One este o periuță de dinți sonică elegantă, cu senzori de înaltă tehnologie, care se conectează prin Bluetooth cu aplicația Playbrush și analizează comportamentul de curățare prin intermediul inteligenței artificiale și îl susține în mod specific prin diferite instrumente de igienă orală.

Caracteristicile produsului

  • Peri InterDent+ cu funcție de indicare
  • 3 moduri de spălare cu până la 40.000 de mișcări pe minut
  • Feedback oferit prin lumină și vibrații cu privire la precizie, presiune, viteză și timp
  • Conexiune la aplicație prin Bluetooth
  • Cele mai bune scoruri clinice
  • Aplicație Playbrush disponibilă pentru iOS, Android cu o perioadă de probă gratuită pentru versiunea extinsă
  • Este necesară înregistrarea (necesită Bluetooth 4.0)

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.