- 31%

Patura tricotata pentru carucior/scaun auto Meyco Knots

155,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 225,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, nefolosit.

Cu aceasta patura tricota Meyco Baby Footmuff Knots, bebelusul dvs se va simti confortabil și cald chiar si atunci cand afara temperatura este scazuta.

Poate fi folosită în orice scaun auto din grupa 0 cu centură în trei sau cinci puncte. Curelele trec prin deschiderile genții, astfel încât copilul să fie mereu în siguranță. Cand copilul creste, curelele pot fi mutate si adaptate noilor dimensiuni.

Partea inferioara pentru picioare este realizată din bumbac 100%, se simte moale la atingere și respiră bine.

Patura se poate inchide/deschide partial sau complet cu ajutorul unui fermoar.

A se spala la masina de spalat la maxim 40 de grade.

  • Dimensiuni: 45 * 130 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.