Pat de camping ALPHA CAMP pliabil cu buzunar lateral, aluminiu, greutate suportată până la 250 kg, interior/exterior (190 x 67 x 35 cm; 6.6 kg), albastru cyan

199,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 320,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Suport rezistent, material de înaltă calitate
Suport din tub de oțel de înaltă rezistență și structură triunghiulară. Cadru robust din oțel și țesătură Oxford 600D x 300D cu o capacitate de susținere de până la 250 kg.

Ușor de transportat
Patul de camping pliabil are o geantă de transport cu bretele care vă ajută să îl transportați ușor în spate până la locul de campare. În plus, sistemul de pliere vă ajută să micșorați dimensiunile patului și să îl puneți în geantă.

Instalare rapidă
Sistemul de pliere ajută atât la compactarea patului pentru transport, cît și la o asamblare ușoară odată ajunși în camping. Tija de fier pliabilă asigură o asamblare ușoară, în câteva minute puteți finaliza procesul de asamblare. Trebuie doar întins și așezat unde doriți.

Multifuncțional și convenabil
O singură soluție pentru mai multe situații. Patul de camping ALPHA CAMP poate fi folosit în interior, exterior, festivaluri, camping, drumeții etc. sau ideal pentru a sta acasă ca pat pentru oaspeți.

Specificațiile produsului

  • Dimensiuni: 190 x 67 x 35 cm
  • Greutate: 6.6 kg
  • Capacitate de susținere: până la 250 kg

Culoare: albastru cyan

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.