- 35%

Oala sub presiune Tefal All-in-One CY505E10

356,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 549,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

25 de programe
Oala sub presiune electrică multifuncțională Tefal One Pot, ce dispune de 25 de programe automate de gătire, a fost proiectată pentru a prepara mese delicioase și pentru a reduce timpul petrecut în bucătărie. Printre aceste programe se numără și: orez, ovăz, mâncare pentru bebeluși, gătire sub presiune (mică, medie, mare), coacere, 3 nivele de gătire pentru tocană/supă, 3 nivele de gătire la abur, 7 nivele de rumenire, 3 nivele de prăjire, gătire lentă și reîncălzire.

Funcție Manuală
Această funcție îți va permite să ajutezi timpul de preparare și temperatura pentru a-ți crea propriile rețete.

Carte de rețete
One Pot vine la pachet cu o carte ce conține 45 de rețete precum carne gătită înăbușit și tocană, fructe de mare, supă chiar și desert.

Păstrează la cald până la 24 de ore
One Pot beneficiază de funcția Păstrează la Cald ce-ți va permite să menți cald preparatul tău până la 24 de ore.

Ușor și sigur de utilizat
Capacul oferă o închidere sigură, complet etanș, pentru o utilizare sigură și fără griji.

Rapid și ușor
Oala sub presiune electrică multifuncțională reduce timpul de preparare al rețetelor tale și oferă o modalitate diferită de a prepara rețetele tale favorite.

Pornire automată

One Pot beneficiază de funcția de Pornire Automată de până la 24 de ore pentru o utilizare ușoară.

Compatibilitate cu mașina de spălat
Spatula, recipientul pentru dozarea ingredientelor și coșul sunt compatibile cu mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.