- 41%

Nespresso Sage Creatista Plus SNE800

1.345,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori, dar este in stare excelenta. Lipseste latiera.

Datorita expertizei Nespresso combinata cu tehnologia avansata a sistemului automat pentru spumarea laptelui, cu espressor-ul Nespresso Creatista Plus obtineti de fiecare data o cafea exceptionala cu textura si temperatura dorite.

Aparatul este robust, compact, cu un design premium deosebit de elegant si finisaje din otel inoxidabil. Odata cu aparatul primiti si o latiera barista, necesara pentru a realiza creatiile Latte Art ca un profesionist.

Pentru prima oara, tehnologia de varf folosita pentru spumarea laptelui de catre espressoarele profesionale a fost incorporata intr-un aparat compact, pe care il puteti folosi acasa.

Nespresso Creatista Plus include o interfata prietenoasa ce are un display de inalta rezolutie, prin intermediul caruia poti vizualiza modulu de preparare al cafelei si poti modifica setarile espressorului.

Curatarea dispozitivului de spumare a laptelui se activeaza automat, dupa fiecare utilizare.

Puteti crea Latte Art datorita steamerului automat ce are urmatoarele functii:

  • optiuni multiple pentru temperatura laptelui
  • 4 texturi diferite ale spumei de lapte
  • Sistem de curatare asistat
  • Timp de incalzire de 3 secunde

Specificatii cheie

  • Incalzire rapida si pompa de mare presiune 19 bari
  • Sistem profesional de spumare a laptelui, pentru creatii Latte Art (8 niveluri diferite pentru textura spumei de lapte, 11 setari diferite pentru temperatura laptelui)
  • Incalzire ultra-rapida, pornire in 3 secunde

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.