- 44%

Nespresso Krups Atelier XN8908

999,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.790,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Mici zgarieturi, arata foarte bine. 

Aparatul oferă o varietate de rețete pe bază de cafea și lapte, de la Cappuccino la Flat White, inclusiv Latte macchiato și chiar Mocha. Funcția de spumare a laptelului îți va permite să spumezi orice tip de lapte, chiar și variante vegetale precum cele de migdale sau soia, toate acestea direct în ceașca ta. Totodată, în sezonul clad vei putea savura băuturi răcoritoare datorită funcției de spumare a laptelui rece.

Sistem One-Touch
Toate rețetele tale favorite sunt disponibile la o simplă atingere de buton: Ristretto, Espresso, Lungo, Latte macchiato, Cappuccino, Iced frappé, Mocha, Spumă de lapte fierbinte, Spumă de lapte rece.

Rețete calde și reci
Prepară Iced Frappé datorită funcției de spumare atât a laptelui rece cât și a celui cald.

Spumare automată
Accesoriul dedicat va spuma direct în ceașcă orice tip de lapte, chiar și cele pe bază de plante precum laptele de migdale sau soia

Presiune de 19 bari
Nespresso Atelier dispune de o presiune de 19 bari ce garantează cea mai bună calitate pentru fiecare ceașcă de cafea. less

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.