- 35%

Multicooker Russell Hobbs 28270-56

259,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 399,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Gatiti preferatele intregii familii cu multicookerul Good To Go. Utilizati cele 8 programe versatile ale aparatului nostru de gatit multiplu: prajire, friptura / tocana, gatire sous vide, gatire lenta, abur, gatire orez, fierbere, incalzire.

8 functii variate
Multicookerul Good To Go are 8 functii de gatit versatile pentru a pregati mancaruri delicioase. De la carne prajita la caserole cu fierbere lent pana la risottouri gustoase: Toate acestea si chiar mai multe pot fi preparate cu usurinta in aceasta oala. Alegeti doar functia dorita: prajire, friptura / tocana, sous vide, gatire lenta, abur, gati orez, gati/fierbe, tine la cald.

Panou de control detasabil, oala de gradina care poate fi spalat vase
Cu multicookerul Good To Go de la blat la masa: Datorita panoului de control detasabil, puteti aduce cu usurinta mesele fierbinti in oala pe masa pregatita. Dupa masa, multicookerul poate fi pus direct in masina de spalat vase pentru o curatare usoara

Cu 59% mai eficient energetic decat un cuptor conventional
Multicookerul Good To Go este proiectat pentru a va permite sa va gatiti mesele cu pana la 59% mai eficient din punct de vedere energetic in comparatie cu un cuptor electric conventional.

Selectare program digital si cronometru
Multicookerul Good To Go are un element de control digital pentru selectarea programului, precum si un cronometru digital, care va permite sa selectati cu usurinta toate setarile de gatit si timpii de gatit.

Manere ce se mentin reci
Datorita manerelor ce se mentin reci, puteti transporta in siguranta multicookerul de pe blatul de lucru pe masa cand procesul de gatit este complet.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.