- 34%

Mop electric KARCHER FC 7 CORDLESS PREMIUM

1.389,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.130,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori, este in stare excelenta.

FC 7 Cordless colecteaza murdaria uscata si umeda intr-o singura trecere. Nu mai este nevoie de aspirare inainte de stergere, ceea ce economiseste jumatate din timp *.

Tehnologia sa cu patru role cu rotatie in sens contrar permite o curatare rapida si eficienta, alunecand pe podele fara a depune efort. Chiar si parul este ridicat fara probleme datorita filtrului de par.

Pardoselile sunt cu pana la 20% mai curate decat cu mopurile conventionale ** - chiar pana la margine.

Mopul Karcher FC 7 are atat un rezervor de apa curata, cat si un rezervor de apa murdara. De asemenea, nu mai exista niciun contact cu murdaria, deoarece rolele sunt umezite constant cu apa curata, iar apa murdara ajuge direct in rezervorul de apa murdara. Volumul apei si viteza de rotatie a rolelor pot fi reglate in doua moduri de curatare pentru a se potrivi cu tipul de podele.

Exista, de asemenea, o functie de impuls pentru combaterea murdariei persistente. Durata de functionare a bateriei este de 45 de minute, suficient pentru a curata o suprafata de aproximativ 135 mp.

Dispozitivul este potrivit pentru toate pardoselile dure (gresie, parchet, laminat, PVC, vinil).

All-in-one: Indeparteaza toate tipurile de murdarie uscata si umeda intr-o singura etapa
Economiseste timpul cu 50%**: Tehnologia cu patru role permite stergerea fara aspirare prealabila. Aspirarea optima a parului cu filtru integrat pentru par. Curata chiar pana la margine.

Stergerea este cu 20% mai curata decat cu un mop obisnuit si mult mai usoara
Sistem cu 2 rezervoare: udarea permanenta a rolelor din recipientul de apa curata in timp ce murdaria este colectata in rezervorul de apa murdara. Fara efort: Nu aveti nevoie de galeata, laveta, fara clatire. Rolele se pot spala la masina la 60 ° C.

Doua moduri diferite de curatare, plus functia de amplificare turatie
Rotirea rolei si cantitatea de apa pot fi reglate in functie de tipul de murdarie si podea, functia suplimentara Boost pentru murdaria persistenta Potrivit pentru toate podelele dure – inclusiv parchet, laminat, piatra si dale ceramice, PVC si vinil. Umezeala reziduala scazuta inseamna ca pardoselile pot fi calcate din nou dupa aproximativ 2 minute.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.