- 38%

Mini sistem modular de reciclare a deșeurilor Mattiussi Polymax, 49 x 29 x 42 cm

119,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 195,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Capacul albastru are un mic defect, se închide totuși etanș.

Convenabil, igienic, versatil: aceste caracteristici îl fac soluția perfectă în diverse situații. Polymax facilitează sortarea deșeurilor atât în mediul privat, cât și în cel public.

Separatoarele practice găzduiesc căptușeli de unică folosință care sunt ținute în poziție de suporturile speciale pentru pungi.

Pereții interiori netezi cu colțuri rotunjite facilitează păstrarea curată a polimaxului.

Caracteristicile produsului

  • Material: plastic
  • Culoare: gri
  • Dimensiuni: 49 x 29 x 42 cm
  • Capacitate: 40 l

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.