Mini bicicletă fitness SportPlus SP-HT-0001, cu ecran și sistem de frânare magnetic, 8 niveluri de rezistență

290,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 645,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa D
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Lipsește pedala stângă.

Cu un design compact, mini bicicleta SportPlus economisește spațiu și este întotdeauna gata de utilizare.

Mini bicicleta de fitness vă permite să realizați un antrenament de anduranță eficient și simplu, care are un efect pozitiv asupra mobilității, circulației sângelui și metabolismului - chiar și la vârste înaintate.

Sistemul de frânare este magnetic astfel încât antrenamentul dvs să fie fluid și liniștit. Datorită celor 8 niveluri de rezistență, puteți ajusta intensitatea în funcție de nevoile dvs.

S-a adăugat și un computer inteligent de antrenament cu afișaj LCD iluminat de înaltă calitate, care vă arată toate datele de bază relevante despre progresul dvs. de antrenament. Se conectează prin Bluetooth.

Detalii tehnice

  • Culoare: roșu/negru
  • Dimensiuni: 43 x 66 x 34 cm
  • Greutate: 8.5 kg
  • Greutate maximă recomandată: 110 kg
  • Înălțime maximă recomandată: 200cm
  • Sursă de alimentare: baterii

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.