- 35%

Masina manuala de tuns iarba Einhell GC-HM 300

258,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 398,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Este crapat un invelis de plastic, poate fi lipit (vizibil in poza).

Mașina de tuns iarba cu cilindru Einhell GC-HM 300 este o mașină de tuns gazon robustă, funcțională, fără acționare cu motor, pentru tunderea curată, silențioasă și ecologică a gazonului de până la 150 m².

Axul de tuns iarba montat pe rulmenți cu 5 lame din oțel de calitate superioară este proiectat pentru o lățime de tăiere de 30 cm.

Facilitatea de reglare a înălțimii de tăiere cu 4 niveluri poate fi ajustată la cerințele individuale între 13 mm și 37 mm.

Rola din plastic are un diametru de 45 mm.

Mașina de tuns iarba cu cilindru are roți mari, prietenoase cu gazonul.

Un mâner lung curbat oferă o ergonomie optimă și există o poziție de parcare pentru depozitarea ușoară și sigură a mașinii de tuns iarba.

Coșul de captare a iarbă de 16 litri este detașabil și ușor de golit.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.