- 36%

Masina de slefuit pereti Powerplus POWX0479

699,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit, dar este in stare buna. Lipsesc geanta de transport, furtunul flexibil si adaptoarele.

Masina de slefuit tip girafa Powerplus POWX0479, 1050 W, 225 mm este ideala pentru slefuirea peretilor si a tavanelor realizate din gips-carton sau ipsos. Poate fi folosita si pentru podea.

Caracteristici

  • datorita tubului sau extensibil pana la 165cm si lungimii furtunului flexibil de 4m, se ajunge foarte usor la zonele inalte;
  • viteza masinii puternice de 1050 W este reglabila intre 600 si 2600 rpm. Din motive de siguranta, pornirea sa usoara impiedica motorul sa porneasca brusc;
  • indicatorul LED face ca aceasta masina de slefuit sa fie completa: lumineaza exact pe locul unde este nevoie de vizibilitate suplimentara;
  • sistemul cardanic de fixare al capului de slefuire confera o flexibilitate ridicata pentru slefuirea rapida a peretilor si tavanelor;
  • capul de slefuire reglabil se adapteaza fara efort la zona de lucru, permitand slefuirea unei suprafate mari;
  • sistem de control electronic al turatiei: cu selectie de viteza si mentinerea constanta a vitezei de rotatie;
  • piciorul de sprijin protejeaza furtunul de extractie cand se pozitioneaza masina pe podea;
  • pentru praf minim conectati dispozitivul la un aspirator sau la punga de praf;
  • usor de transportat si de depozitat in geanta textila;
  • poate fi utilizat cu sau fara aspirator.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.