- 40%

Masa culisanta METABO 628900000

450,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 750,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Lipseste un accesoriu, vizibil in poza.

Rezultate de tăiere precise. Ghidare lină prin patru roți.

Specificatii tehnice

  • Potrivit pentru ferăstraie de masă / TS 254 / Ferăstrău de masă / TS 254 M / Ferăstrău de masă / TS 36-18 LTX BL 254 / Ferăstrău de masă / TS 36 LTX BL 254 / Ferăstrău de masă / TS 216 / Ferăstrău de masă / TS 216 pentru podea
  • Dimensiunea mesei 300 x 185 mm
  • Lungime totală 1092 mm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.