- 37%

Lustra LED suspendata Reality Agano

250,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 400,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul are o inaltime fixa de aproximativ 140cm.

Lustra suspendată cu LED Agano, alb mat cu abajur din acril alb

Cu LED-uri de 18 W care economisesc energie (fixe) cu o durată medie de viață de 25.000 de ore și maximum 1.800 de lumeni pentru o iluminare optimă

În partea de sus a pendulului sunt doi senzori prin care luminozitatea corpurilor de iluminat poate fi reglată treptat, precum și culoarea luminii poate fi reglată de la 3000K (alb cald) la peste 4000K (alb neutru), 5000K (alb rece/neutru). alb) la 6500K (alb rece)

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.