- 60%

Lampadar Lucide TYCHO

420,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.050,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou. Una din cele 4 sfere luminoase din sticla lipseste.

Lampa Tycho este eleganta și diferita de modele clasice. Aceasta combină o bază elegantă din oțel cu sfere luminoase din sticlă de bun gust.

Baza compactă are un diametru de 25 de centimetri. Puteți găsi cu ușurință un loc într-un colț sau între mobilier pentru această lampă de podea.

Lampa are de 1,54 metri înălțime.

Din cele patru puncte de lumină ale sale, Tycho răspândește o strălucire plăcută în jur.

  • Cu comutator pornit/oprit pe cablu
  • Fabricat din oțel de înaltă calitate

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.