- 33%

Lampadar Lucide PHILON- Ø 23 cm

730,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.100,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lampadarul Philon este un accesoriu indispensabil pentru iubitorii de design interior și cărți. Această lampă de lectură modernă, cilindrică, din aluminiu, își concentrează lumina direct pe paginile cărții tale. Becul LED integrat oferă lumină albă caldă de 3000K. Rotiți sursa de lumină orizontal pentru o poziție confortabilă de citire. Luminozitatea poate fi reglata cu dimmerul tactil integrat în partea de sus a corpului. Puteți aprinde și opri lampa complet în același mod, cu ajutorul dimmerului.

Caracteristici unice ale produsului

  • Cu sursă de lumină LED reglabilă integrată
  • Prevăzut cu lumină albă caldă (3000K)
  • Reglabil prin senzorul „touch” de pe lampă
  • Fabricat din aluminiu de înaltă calitate
  • Consum de energie: 1x4,5W / 230V / Reglabil (incl.)
  • Dimensiuni: Ø23 cm \ H.140 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.