- 41%

Lampă de semnalizare Came Kiaro Led pentru automatizări porți pe 230V

79,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 135,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Mici semne de uzură, stare foarte bună.

Iluminat intermitent proiectat cu atenție, realizat cu materiale de calitate.  Modelul 230 VAC – 120 VAC are o tehnologie de iluminare cu LED, care îl face excepțional de eficient. Se poate monta pe perete, datorită suportului practic (opțional).

Mult mai mult decât o lumină intermitentă simplă
Un sistem de automatizare nu se poate considera complet fară o iluminare intermitentă dedicată, care să indice prezența de componente mecanice în mișcare.

Brandu-ul Came își propune din nou să respecte toate cerințele legate de fiabilitate și securitate, conform standardelor europene.

Detalii tehnice

  • Alimentare: 120-230 V AC V
  • Producător: Came
  • Temperatura de operare: -20 +55 °C
  • Dimensiune: 130x170x76 mm
  • Grad de protecție: 54 IP
  • Tehnologie LED: Da
  • Putere maximă: 2 W
  • Model bec: cu LED încastrat pe placă electronică

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.