- 45%

Lampa de citit Lucide ZOZY

165,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 303,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lipseste incarcatorul.

Lampa de citit Zozy este una eleganta, iar designul modern pare să fie alcătuit dintr-un întreg, deoarece întreaga lampă este practic fără sudură.

Această lampă de birou este formată dintr-o formă de piramidă rotunjită care garantează robustețe. Acest lucru are ca rezultat un braț de citire flexibil pe care îl întoarceți, îl înclinați și îl reglați în înălțime.

  • Becul LED este integrat și echipat cu lumină albă caldă pe care o poți și reduce.
  • Cu sursă de lumină LED reglabilă integrată
  • Prevăzut cu lumină albă caldă (3000K)
  • Această lampă este reglabilă pe înălțime și are un braț de citire flexibil
  • Fabricat din material sintetic de înaltă calitate
  • Consum de energie: 1x4W / 230V / Reglabil (incl.)
  • Dimensiuni: L.11,2 x l.11,2 x H.48,5 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.