- 53%

Kit Netatmo Start Pack cu 2 capete termostat și 1 releu, control la distanță prin aplicație

423,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 910,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Completează-ți sistemul de încălzire cu accesoriile inteligente de la Netatmo și controlează individual fiecare radiator din casă. Datorită programării disponibile pentru fiecare cameră, încălzește doar ce e nevoie și economiste energie.

Netatmo Starter Pack include 2 capete termostat Netatmo și releu. Acesta pachet este doar pentru încălziri centrale de bloc sau cartier (NU pentru încălziri centrale individuale cu centrală proprie).

La releul inclus în pachet se pot conecta până la 20 de capete termostat.

Funcțiile produsului

  • Detecție la deschiderea geamului - atunci când capul termostatat Netatmo detectează o fereastră deschisă, oprește încălzirea în acea cameră pentru a preveni risipa de gaz.
  • Reglare inteligentă - capul termostatat inteligent Netatmo analizează mediul camerei în timp real și ajustează încălzirea în funcție de intensitatea soarelui și gradul de ocupare al camerei.
  • Reglare intensivă - atunci când e nevoie, temperatura poate fi crescută manual într-o anumită cameră pentru o perioadă de 3 ore.
  • Monitorizare și control Wi-Fi - monitorizați și controlați locuința oriunde ați fi prin intermediul smartphone-ului.

Alimentare si baterii
2 baterii AA

Conectivitate
Compatibil cu Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz). Comunicare encriptată.

Conexiune wireless între termostat și releu: unda radio cu rază mare.

Compatibilitate
ANDROID (începând de la versiunea 4.2, cu acces la Google Play), WINDOWS PHONE (începând cu Windows Phone 8.0), iPhone și iPad (începând cu iOS 9)

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.