Kit de reparații pentru suprafețe laminate și din lemn Conmetall B27691

64,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 149,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Câteva batoane de ceară au fost folosite, însă nu lipsesc din pachet (a se vedea poza reală).

Kit recomandat pentru repararea zgârieturilor minore pe parchet laminat, blaturi, mobilier, dulapuri, lemn, rame de ferestre etc. Golurile se acoperă cu ajutorul batoanelor din ceară colorată rezultand un aspect uniform al parchetului.

Perfect pentru pasionații de bricolaj și utilizatorii mai avansați.

Kitul include o gamă versatilă de materiale care pot fi utilizate pentru a repara parchetul laminat și suprafețele în cele mai populare culori. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a repara bucătării și alte blaturi de lucru laminate decorative, și chiar mobilier din lemn.

Kit-ul contine:

  • 11 batoane din ceara, diverse culori
  • Aparat de topit ceara
  • Șpaclu pentru curățare
  • Cârpă curățare
  • Pad șlefuire și curățare
  • Cutie depozitare și transport

Pentru o utilizare corectă vă rugăm sa urmați instrucțiunile de utilizare din cutie.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.