- 56%

Kit de rafturi din plastic Keter Factor

215,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 499,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Setul de accesorii pentru spațiile de depozitare din grădină Keter este o soluție universală pentru depozitarea ghivecelor, ustensilelor de lucru, accesoriilor de grădină și a diverselor obiecte utilizate în gospodarie.

Setul poate fi folosit pentru căsuțele de grădină Keter din gama Factor si include accesorii fabricate din polipropilenă, precum rafturi pentru depozitare, mânere pentru susținerea rafturilor și suporturi pentru lopeți, greble și uneltele de grădinarit cu mâner lung.

O completare foarte practică pentru magazia dumneavoastră Keter Factor. Acest set include 4 rafturi. De asemenea, vine cu umerașe pentru scule F și 2 suporturi pentru rafturi. O completare esențială pentru șopronul dvs din grădină. Compatibil cu șoproanele de grădină Factor 8x11, 8x6, 6x6 și 6x3.

  • Dimensiuni produs: 164 x 33 x 3,8 cm
  • Dimensiuni pachet: 191 x 35 x 8,7 cm
  • Greutate netă: 5 kg

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.