- 30%

Joc cu masini Super City Garage Majorette

650,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 930,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Garajul este format din șapte spații de joacă și are până la 35 de locuri de parcare și depozitare. În centrul stației se află un lift motorizat în spirală care transportă până la nouă vagoane metalice în același timp. Odată urcate, comutatoarele automate împart mașinile în patru benzi diferite.

Șase efecte luminoase și sonore diferite, precum și nenumărate stații de joacă, cum ar fi o stație de tren, o stație de benzină.

O stație de benzină cu o pompă nouă, o stație de service auto și o spălătorie auto, o stație de pompieri, o stație de poliție cu o ascunzătoare secretă sau un heliport oferă distracție nelimitată.

 Include 6 vagoane metalice, un tren alimentat cu baterii, întrerupătoare automate, un tunel cu funcție de coliziune și 2 lifturi motorizate.

Dimensiuni după asamblare: 128 x 78 x 73 cm.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.