- 37%

Invertor VOLTCRAFT PSW 300-12-G

345,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 550,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest invertor generează o undă sinusoidală pură printr-o ieșire AC.

Invertoarele PSW sunt fiabile, sigure și eficiente. Cu un microcontroler, acestamonitorizează constant parametrii majori. Prin urmare, acest produs este extrem de fiabil chiar și în condiții solicitante, nici suprasarcina sau scurtcircuitele nu vor provoca daune.

Invertorul VOLTCRAFT PSW 300-12-G poate fi utilizat pentru a alimenta echipamente sensibile, cum ar fi televizoare, computere, sisteme audio etc., fără interferențe.

  • 300 W Putere permanenta
  • Intrare N/A
  • Borne cu șuruburi
  • Ieșire N/A
  • Undă sinusoidală
  • Priză cu împământare

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.