Întrerupător de lumină încastrat Bosch Smart Home compatibil cu Apple Homekit, Google Assistant și Amazon Alexa

149,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 260,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Cu toții avem nevoie de iluminare în casă și suntem obișnuiți ca atunci când vrem să aprindem sau să stingem lumina, să ne deplasăm mereu până la întrerupător. Acest lucru se poate schimba definitiv cu întrerupătorul de lumină încastrat Bosch Smart Home.

Acesta poate fi folosit manual la fel ca oricare alt întrerupător, dar mai important este că poate fi conectat cu aplicații smart și devine controlabil direct de pe telefon. Cu alte cuvinte, veți putea aprinde sau stinge luminile din casă direct de pe telefon sau chiar vocal dacă folosiți Apple Homekit, Google Assistant și Amazon Alexa.

Detalii tehnice

  • Voltaj 230 V
  • Putere 10 mW
  • Frecvență 868 MHz
  • Comunicare (Smart Home) Wireless
  • Distanță maximă de comunicare 240m
  • Dimensiuni 71 * 71 * 37 mm
  • Greutate 54g

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.