- 43%

Interfon interior Smartwares DIC-21102, comunicare bidirecțională, 52 de melodii

149,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 264,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Verificați cine este la ușa dvs. vorbind mai întâi cu ei prin interfonul Smartwares DIC-21102. Acesta are o funcție audio bidirecțională care vă permite să vorbiți și să ascultați vizitatorii. Puteți alege melodia preferată și puteți seta volumul folosind butoanele montate lateral.

Simțiți-vă întotdeauna în siguranță deschizând ușa
Unitatea interioară este echipată cu difuzor și microfon care vă permite să vorbiți și să ascultați vizitatorul și, dacă este necesar, deschideți ușa pentru a le permite accesul.

Instalați ușor și rapid
Sistemul de interfon este cu 2 fire și, prin urmare, poate fi folosit cu cablajul soneriei existente; datorită acestui fapt este foarte simplu de instalat. Unitatea interioară subțire poate fi montată pe perete și este alimentată de adaptorul inclus.

Funcțiamâini libere”
Î
nseamnă că nu mai aveți receptor în mână, iar butonul de răspuns cu o singură atingere îl face ușor de utilizat.

*Pachetul conține unitate interioară cu suport, cablu de 10 m, șuruburi de montare, manual de instrucțiuni, adaptor.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.