- 35%

Imprimanta multifunctionala HP Color LaserJet Pro MFP M282nw

1.430,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este in stare foarte buna. Are o mica zgarietura, pozata. Lipseste cablul de alimentare.

  • Funcţii: Imprimare, copiere, scanare
  • Viteză de imprimare: Viteză de imprimare de până la 22 ppm (alb-negru) şi 22 ppm (color)
  • Calitate imprimare alb-negru (mod optim): Până la 600 x 600 dpi
  • Capacitatea alimentatorului automat de documente: Standard, 50 de coli

Libertatea de a lucra oriunde
Lucrezi oriunde şi oricând şi economiseşti timp cu comenzile rapide Smart Tasks folosind HP Smart, cea mai bună aplicaţie de imprimare mobilă din clasa sa.

Calitate şi performanţă HP de încredere
Bucură-te de performanţa optimă de imprimare datorită culorilor de calitate superioară şi versatilităţii echipamentului MFP.

Securitate puternica, conexiuni fiabile
Beneficiezi de securitate puternică, creată pentru detectarea şi oprirea atacurilor, şi de Wi-Fi™ cu două benzi pentru conexiuni mai rapide şi mai fiabile.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.