Imprimantă 3D fotopolimerică UV Elegoo Saturn MSLA cu sursă de lumină LED, LCD 4K monocrom, imprimare off-line și LAN, dimensiune imprimare 192x120x200mm

1.999,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 2.895,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Imprimanta 3D Elegoo Saturn 4K Monocrom s-a impus ca unul dintre cei mai cunoscuți producători de imprimante 3D LCD din lume.

Fată de modelele anterioare Mars și Mars Pro, Saturn beneficiază de un ecran LCD de 8,9 inch cu un volum mare de construcție- 192 x 120 x 200 mm. În plus, aceasta este prima imprimantă 3D LCD de la Elegoo cu un ecran LCD monocrom, care rezistă la uzură și care are, de asemenea, o intensitate mai mare a expunerii.

Ecran LCD 4K Monocrom
Elegoo Saturn este una dintre primele imprimante LCD de 8,9 inch cu un ecran LCD monocrom 4K.

Cu această nouă tehnologie, Saturn creează viteze de imprimare incredibile, astfel încât printarea durează doar 1-2 secunde pe strat – în comparație cu imprimantele 3D LCD convenționale cu 7-8 secunde pe strat.

Ecranul LCD monocrom este, de asemenea, stabil din punct de vedere termic și are o durată de viață mult mai mare decât afișajele LCD convenționale. Puteți imprima până la 2000 de ore.

În ciuda spațiului mare de instalare, Elegoo Saturn are o precizie foarte mare de până la 10 microni, ceea ce se realizează datorită rezoluției 4K ridicate. În combinație cu antialiasingul, puteți crea opere de artă mari și foarte detaliate.

Ghidaje liniare. Precizie ridicată
Cu platforma de construcție de dimensiuni mari, stabilitatea este esențială. Axa verticală a imprimantei Saturn este realizată din șine liniare pentru ca platforma de construcție să rămână la același nivel pe tot parcursul procesului de imprimare.

Ușor de utilizat
Cu designul său simplu și sistemul ușor de utilizat, Elegoo Saturn este potrivit și pentru începători.

Imprimanta este deja parțial asamblată și puteți începe imprimarea în câteva minute. Datorită ecranului tactil color și a celui mai recent software Elegoo Chitubox, Saturn se remarcă prin ușurință în operare.

Puteți chiar să previzualizați modelul 3D și să monitorizați statusul imprimării în timp real.

Detalii tehnice

 • Tehnologie: MSLA
 • Dimensiunile produsului: ‎36 x 37 x 62 cm;
 • Greutate: 14kg
 • Dimensiuni imprimare: 192 x 120 x 200 mm
 • Voltaj: 96 W
 • LCD: Monocrom
 • Rezoluție: 4K
 • Rezoluție XY: 0.05mm (3840*2400)
 • Acuratețe axă Z: 0,00125mm
 • Grosime strat: 0.01-0.15 mm
 • Viteză de printare: 30-40mm/h (între 1-2 secunde printare pe strat)
 • Conexiune Ethernet
 • Ventilator Dual
 • Axa Z stabilă cu ghidaje liniare
 • Conexiune USB
 • Adeziune îmbunătățită a platformei

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.