- 44%

Hidrofor automat EINHELL GC-AW 9036

470,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 850,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Este spart gratarul din plastic de la spate, vizibil in poza. Lipsesc piesele 1, 2, 3, 4 si 5 din desenul tehnic. Acestea pot fi comandate de aici.

Hidroforul GC-AW 9036 este un dispozitiv eficient si fiabil pentru alimentarea adecvata si cu economie de energie cu apa limpede din rezervoare, fantani si puturi pentru udare sau pentru alimentarea cu apa de serviciu.

Comutatorul sau electronic de debit cu afisaj LED si functie automata porneste si opreste automat pompa pentru prelevarea apei.

Cu motorul sau puternic de 900 de wati, hidroforul furnizeaza pana la 3.600 de litri de apa pe ora.

Hidrofoarele au un pre-filtru cu supapa de retinere integrata care imbunatateste calitatea apei si, prin urmare, previne contaminarea pompei.

Pompa de apa este echipata cu o gaura mare de umplere cu apa pentru o reumplere simpla, apa reziduala este golita confortabil printr-un dop de scurgere a apei la partea inferioara.

Racordul de aspiratie din metal si racordul de presiune din otel inoxidabil, precum si carcasa robusta din plastic a pompei sunt construite de inalta calitate pentru o durata lunga.

Manerul practic permite un transport confortabil, iar instalatia automata de apa poate fi folosita rapid peste tot.


  • Comutator electronic de debit cu indicator LED
  • Functie automata
  • Protectie impotriva functionarii in regim uscat
  • Prefiltru cu supapa de retinere integrata
  • Orificiu mare de umplere
  • surub de scurgere a apei
  • Racord de aspiratie din alama
  • Racord de presiune din otel inoxidabil
  • Maner de transport util
  • Carcasa pompei de inalta calitate din plastic

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.