Hama Control încălzire WLAN, 2 termostate inteligente pentru radiatoare + control central

315,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 559,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Controlați cu ușurință ciclurile de încălzire și economisiți energie cu ajutorul termostatelor Hama!

Cu programele Smart Home de control al încălzirii și cele automate, puteți seta oricând temperatura dorită, chiar și de pe telefon.

Detalii tehnice

  • Tip produs: Termostat
  • Număr device-uri: 2 Senzori
  • Utilizare: Control termic
  • Conectivitate: Wi-Fi
  • Material: Plastic
  • Culoare: Alb

Alte detalii
Compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistent, Programe definibile
La unitatea centrala se pot conecta 10 termostate

Conținut pachet
2 Termostate inteligente pentru radiatoare, unitate de comandă, 2 seturi de adaptoare, unitate de alimentare cu cablu micro USB, documenție

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.