- 50%

Gratar electric TRISTAR BP-2834, 1800 W

150,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Gratarul este nou, nefolosit. 2 picioare s-au rupt in timpul transportului, au fost lipite ulterior.

Tristar BP-2834 este un gratar de mari dimensiuni, cu o suprafață de 100 x 22 cm, suficienta pentru 10 portii.

Datorita invelisului antiaderent alimentele nu se lipesc, iar curatarea dupa utilizare este usoara.

Plita este prevăzută cu mânere cu atingere rece, astfel încât să puteți atinge întotdeauna în siguranță mânerele.

Usor de curatat
Gratarul Tristar atinge rapid temperatura dorita datorita puterii sale de 1800W. În plus, puteți curăța cu ușurință grătarul datorită diferitelor caracteristici. Este prevazut cu un invelis antiaderent care faciliteaza curatarea gratarului. Puteți detașa unele piese și le puteți curăța în mașina de spălat vase.

Coacerea mai sănătoasă
Gratarul Tristar este prevazut cu o tava de grasime care colecteaza automat excesul de grasime. Astfel, vei avea un rezultat de coacere extra sanatos dar si foarte crocant. Plita este prevazuta cu un cordon detasabil cu termostat astfel incat sa puteti seta temperatura dorita in functie de felul de mancare pe care doriti sa il pregatiti.

Ce e in cutie:
Gratar Tristar, snur detasabil, tava pentru grasime, manual

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.