- 35%

Grătar electric Tefal Minute Grill GC205816, model 6670s1

227,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Acest grătar este potrivit pentru prepararea cărnii, peștelui, legumelor și chiar a sandvișurilor. Datorită termostatului reglabil, îți poți pregăti rapid toate alimentele. Plăcile detașabile cu acoperire antiaderenta sunt ușor de curățat. De asemenea, datorita placa antiaderenta nu trebuie să adăugați grăsime sau ulei.

Avantajele produsului

  • Ledul de control indică când poți începe să faci grătar.
  • Poate fi depozitat în poziție verticală.
  • Plăcile detașabile sunt ușor de curățat.
  • Cu termostatul poți seta 3 temperaturi diferite.
  • Putere: 1600 W

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.