- 42%

Gratar electric Princess Premium XXL 103120, 60x36cm, 2500 W

305,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 529,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Lipseste cablul de alimentare. Produsul este nou.

Princess 103120 Table Chef Premium XXL este farfuria perfectă pentru grătar teppanyaki pentru familii numeroase sau dacă vă place să pregătiți mâncare pentru un grup mare de prieteni datorită suprafeței mari de 60 x 36 cm.

Suprafata de gratar foarte mare

Suprafata extinsa a Princess Table Chef Premium XXL permite ca oricine să poată ajunge la farfuria teppanyaki dacă luati masa familie sau in grup mai mare. Suprafata este suficienta pentru a gati pentru 8 persoane.

Element de incalzire dublu cu termostat

Pentru ca intregul gratar sa se incalzeasca uniform, Princess Table Chef Premium XXL are un element de încălzire dublu. Puterea mare de 2500 W încălzește placa rapid și o menține așa pentru mult timp.

Puteți regla cu ușurință temperatura folosind termostatul de pe cablul de alimentare detașabil.

Setați temperatura perfectă pentru a găti carne, pește, legume sau chiar alimente pentru micul dejun, cum ar fi ouă și sunca.

Placă de grătar din aluminiu turnat sub presiune, cu acoperire antiaderenta

Are placa de grătar din aluminiu turnat sub presiune, de înaltă calitate, astfel încât să nu se deformeze, chiar și la temperaturi ridicate. Veți primi patru spatule din lemn, astfel încât să vă puteți întoarce cu ușurință mâncarea fără a deteriora stratul antiaderent de pe placa de grătar teppanyaki.

Mânere Cool Touch extra largi

Datorită mânerelor Cool Touch, puteți folosi grătarul teppanyaki oriunde doriți.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.