- 40%

Gratar electric multifunctional Solis Combi 3in1

599,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 999,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori, unele raclete mari au zgarieturi fine. In timpul transportului s-a crapat o bara de plastic (a se vedea in poza).

Multifunctional
Doriti sa puteti prepara o varietate de mese rapid si usor? Solis Combi Grill 3 in 1 este un gratar electric multifunctional foarte versatil, care cu siguranta va schimba complet modul in care pregatiti gratarul si fondue. Indiferent daca preferati fondue de ciocolata sau fondue de branza savuroasa, preparate din gastronomia traditionala, sau preferati carne, peste si legume la gratar: acest gratar eficient ofera toate posibilitatile in acelasi timp!

Control usor al temperaturii
SOLIS Combi Grill 3 in 1 este echipat cu doua sisteme de incalzire separate si cu doua termostate pentru control idependent. Butoanele pentru controlul temperaturii amplasate in fata aparatului indica atunci cand gratarul se incalzeste (culoarea rosie) si atunci cand este gata de utilizare (culoarea verde).

Material calitativ
Placa de gratar generoasa din partea superioara a aparatului are o dimensiune de 31,5 cm cu 31,5 cm si o putere de nu mai putin de 1200W. Datorita invelisului antiaderent al tigailor va puteti pregati mancarurile fara nicio problema si fara unt sau ulei, preparate dumneavoastra devenind automat mult mai sanatoase. Recipientul pentru fondue din otel inoxidabil are o capacitate de 1,3 l si este echipat cu protectie termica si manere pliabile. Cu puterea de 800 de W, ciocolata sau branza dvs. se vor topi in cel mai scurt timp.

Accesorii incluse
Acest gratar electric multifunctional SOLIS Combi Grill 3 in 1 vine cu 8 furculite termoizolante speciale de fondu, marcate in culori diferitee, astfel incat fiecare isi va folosi propria furculita. Combi Grill 3 in 1 vine prezinta de asemenea si, 8 tigai ce pot fi folosite pentru a mentine alimentele calde sau pentru a prepara termic anumite produse speciale.

Usor de curatat
Pentru a curata aparatul, doar desprindeti placile gratarului si dupa uscare le asezati la loc. Sucurile nedorite, din alimentele ce se gatesc, se vor scurge prin canalul aflat in partea exterioara a placii de gratar.

Combi Grill 3 in 1 poate fi luat cu dumneavoastra in vacantele cu familia sau cu prietenii, fiind usor de folosit!

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.