- 50%

Gratar electric gourmet, cu piatra si raclete Tristar RA-2747, pentru 8 persoane

202,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 410,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Piatra este crapata, dupa cum se vede in poza.

Această raclette cu termostat reglabil poate gati pentru 8 persoane, deci poate fi folosită de mai multe ori și cu grupuri mari. Datorită combinației dintre un grătar de piatră și o placă de grătar reversibilă, posibilitățile sunt multiple. Racleta se încălzește rapid datorită puterii sale mari de 1400 de wați.

Raclete 5 in 1 cu placa de gratar reversibila

Gratar, coacere, gourmet olandez, teppanyaki si raclette; acest gratar electric are de toate.

Masa pentru 8 persoane

Pachetul include 8 tigai si o farfurie superioară cu o suprafață de copt de 21 * 19 cm, astfel încât sa existe suficient spațiu pentru ca toți cei de la masa să isi pregateasca carne, legume sau chiar oua/omleta. Plita de copt reversibilă este realizată din aluminiu turnat sub presiune, în timp ce grătarul din piatră este din piatră naturală.

Determinați temperatura cu un termostat reglabil

Temperatura gratarului poate fi setata prin termostatul reglabil cu inel luminos si are o putere de 1400 W. Odată ce farfuriile sunt încălzite, puteți alege să modificati temperatura și să o adaptați la tipul de mâncare.

Cablul de alimentare are 1 metru lungime.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.