- 35%

Gratar electric cu raclete Tristar RA-2736, pentru 8 persoane

195,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul a fost folosit 1-2 ori. Este in stare foarte buna.

Fie că este vorba de o mini-pizza gustoasă sau de o bucată de carne, posibilitățile sunt nesfârșite. Cu o capacitate de 1300 W și două elemente de încălzire, puteți coace cele mai crocante pizza sau puteți topi brânza în tigaia pentru raclette în cel mai scurt timp. Curățarea ulterioară este ușoară, datorită stratului antiaderent.

Gătit distractiv cu Raclete și Pizza

Ideal pentru ocazii speciale. Împreună, puteți face mini pizza delicioase - fiecare își poate pregăti propria pizza dupa propriul gust. Datorită căldurii superioare și inferioare, puteți face pizza crocante delicioase.

Gratarul electric cu raclete Tristar RA-2736 ofera și opțiunea de a găti în stil teppanyaki sau de a folosi tigăile pentru raclette. Inafara de pizza, se pot gati legume sau carne, chiar si omlete. Se poate topi inclusiv branza.

Ușor de curățat datorită stratului antiaderent de înaltă calitate

Lăsați aparatul să se răcească și ștergeți resturile alimentare de pe farfurie și tigăi cu o cârpă umedă.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.