- 50%

Gratar electric cu raclete Princess Deluxe 162645, 8 persoane

126,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 252,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Racletele au semne de uzura.

Gratarul Princess 162645 Raclette 8 Grill Deluxe, potrivit pentru 8 persoane, este dotat cu un termostat cu care temperatura este usor de setat. Placa de grătar reversibilă, cu latura plată și nervură, are un strat antiaderent. Acest lucru permite curățarea ușoară după utilizare. Această raclette 4 în 1 este multifuncțională datorită plăcilor reversibile.

Design practic pentru utilizare

Princess Deluxe 162645 cu raclete, grătar și placă de copt într-una singură are o carcasă elegantă din oțel inoxidabil. Picioarele antiderapante asigură stabilitatea acestuia în timpul coacerii. In plus, il puteti aseza cu usurinta pe locul dorit la masa datorita cordonului lung de 2 metri.

Temperatura poate fi setatat cu ajutorul termostatului până la 220°C, ceea ce îl face perfect pentru carne și pește, precum și pentru orice fel de legume. Placa se încălzește rapid datorită puterii de 1400 W. Cu mânerele „cool touch” ale tigăilor nu trebuie să vă faceți griji că vă ardeți mâna.

Usor de curatat

Tava de copt reversibilă din aluminiu poate fi îndepărtată cu ușurință pentru curățare. Datorită stratului antiaderent, nu se vor lipi resturile. Tava de copt se cuurata usor cu o perie de spălat, o cârpă umedă și detergent. Datorită carcasei din oțel inoxidabil a racletelor, exteriorul este, de asemenea, ușor de curățat.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.