- 73%

Gratar electric cu raclete Blokker BL-26401

99,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 368,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa D
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Una din cele doua plite nu functioneaza.

Cu gratarul electric cu raclete Blokker BL-26401 cu 2 plite, va puteti bucura de o seara minunata de mese gourmet cu prietenii si familia. Datorită designului pliabil, acest set este potrivit atât pentru mese rotunde, cât și pentru mese dreptunghiulare. Cu o putere de 1200 de wați, puteți găti carne, pește și legume la perfecțiune. Cu cele 8 mini tigăi incluse se poate incusiv gratina branza.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.