- 56%

Gratar electric 3 in 1 Tefal RE45A812, 1350 W, 10 persoane

350,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 805,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este folosit. Piatra are semne de uzura. Are toate accesoriile, e complet.

Raclette Pierrade® 3-in-1 contine raclette, grill/plancha si Pierrade® toate intr-unul!

Descoperă o Raclette rafinată cu 10 tigăi antiaderente pentru petreceri distractive cu prietenii! Sau foloseste-l pe post de gratar daca vrei, pentru confort si versatilitate totala.

Ușor de depozitat datorită cablului de alimentare detașabil, acest aparat ușor de utilizat dispune de indicatorul de căldură Thermo-Spot®, care vă permite să aflați momentul perfect pentru a începe să gătiți.

Gratarul pentru raclette RE45A812 este ideal pentru momentele petrecute impreuna cu familia sau prietenii.

Tefal RE45A812 are 10 tigai antiaderente si 2 tipuri de gratare, unul din piatra pentru gatirea sanatoasa a carnii, pestelui si crustaceelor si inca unul pentru prepararea celorlalte tipuri de mancare.

Are indicator Thermospot care vă permite să găsiți temperatura ideală de gătit.

Datorită învelișului antiaderent, alimentele nu se lipesc și curățarea este ușoară.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.