- 38%

Glob LED de gradina Paulmann Plug & Shine

215,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Globul iluminat Globe Plug & Shine cu diametrul de 50 de cm este ideal pentru gradini. Cu transformatoare, conectori și corpuri de iluminat suplimentare din seria Plug & Shine, puteți alcătui o instalație de iluminat individuală pentru spațiile dvs. exterioare.

  • obiect luminos 24 V
  • Cu țeapă de pământ pentru fixare în pământ
  • Temperatura de culoare: 3000K - Alb cald
  • Compatibil cu toate corpurile de iluminat și accesoriile din seria Plug & Shine
  • Protectie IP: IP67 - protejat impotriva imersiei temporare

IMPORTANT: Pentru instalare este nevoie de transformatoare compatibile, acumulator si cabluri. Acestea se vand separat, pe site-ul producatorului aici.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.