- 40%

Geanta de scule KNIPEX 42 x 25 x 16 cm

399,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 675,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, nefolosit. Manerul a fost rupt in timpul transportului, lipit ulterior (vizibil in poza). Manerul este rezistent si poate sustine greutatea gentii.

Geantă de scule (sculele nu sunt incluse!), cu pereți laterali și carcasă inferioară din plastic HDPE negru, cu pereți dubli, rezistenti la umiditate.

Peretele frontal, peretele din spate și capacul din piele, negru. Peretele frontal ranforsat cu unghiuri din aluminiu, parțial pliabil, cu bretele reglabile și buzunar pentru documente pe partea exterioară.

Peretele din spate cu un suport de curele din plastic pulverizat cu 11 curele.

Mâner de transport și curea de umăr reglabilă.

Dimensiuni, interioare (L x l x H): 42 x 25 x 16 cm.

Tesatura durabilă din poliester armat, cu carcasă inferioară galvanizată.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.