- 34%

Geanta Burkely Antique Avery 15,6 inchi

589,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 900,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produsul este nou, in tipla.

Colecția Antique Avery de la BURKELY este realizată din piele antică de epocă. Pielea are un aspect dur, cu un stil autentic.

Compartimentul principal al acestei genți practice de afaceri este împărțit funcțional și are un compartiment pentru laptop de 15,6 inchi si multiple buzunare cu fermoar.

Mânerele robuste și cureaua de umăr detașabilă asigură o ușurință maximă în utilizare.

Caracteristici

  • Compartiment principal cu fermoar
  • Buzunar special pentru telefon
  • Compartiment pentru laptop de 15,6 inchi
  • Buzunar spațios cu fermoar pe față și spate
  • Mânere robuste
  • Curea de umar detasabila
  • Dimensiuni exterioare: H 29 x L 41 x A 11 cm

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.