- 32%

Gard din sarma CASA PURA (50 cm * 1000 cm)

85,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 125,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Practica
Sârmă fină și flexibilă pentru utilizare în interior/exterior - ideal ca gard pentru găini, gard pentru iepuri, sârmă anti-rozătoare sau voliera pentru pasari.

Versatila
Utilizați această plasă pentru a crea adăposturi pentru pui, tarc pentru iepuri, pisici sau câini - dar și pentru curtea, grădina sau grădina de legume, precum și pentru toate proiectele dvs. de bricolaj și grădinărit.

Flexibila
Poate fi personalizată cu ușurință cu un tăietor de sârmă pentru a se potrivi nevoilor dvs. - Reglați, îndoiți sau tăiați dimensiunea pentru a-i face forma dorită.

Structură durabilă
Plasă inoxidabilă triplu răsucită, rezistentă la intemperii, rugină și coroziune. Suficient de rigidă pentru a vă proteja animalele de companie sau grădina de prădători.

SPECIFICAȚII

  • plasă fină din PVC placat cu argint cu grosimea de 0,7 mm
  • format plasă 13 x 13 mm formă hexagonală
  • plasă lungime 10 m

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.