- 30%

Garaj cu 3 etaje LITTLE SMOBY GRAND GARAGE

195,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 279,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Garajul pentru mașinuțele de jucărie are 3 etaje, care sunt conectate printr-un drum clasic și, de asemenea, printr-un lift practic pentru mașini cu control mecanic.

Include rampe de lansare, diverse semne de circulație, o spălătorie auto și un heliport în partea de sus.

O caracteristică specială a garajului este cutia practică de depozitare la parter, în care copiii își pot pune mașinile de jucărie sau alte lucruri mici.

Garajul într-o versiune pastelată albastră arată realist, este fabricat din plastic durabil și de înaltă calitate.

Pachetul include, de asemenea, 1 mașină de jucărie și 1 elicopter.

Dimensiunile garajului sunt de 62*60*43 cm.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.