- 35%

Friteuza Tefal Oleoclean Pro, seria F58-M1 (FR804015)

428,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 659,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

  • Capacitate: 3,5 L
  • Capacitate alimente friteuză: 1,2 kg.
  • Oțel inoxidabil
  • Putere: 2300 W

Prăjire sanatoasa: uleiul se curata de fiecare dată datorită filtrului automat de ulei/grăsimi.

Elementul de încălzire (oțel inoxidabil) este amplasat direct în uleiul de prăjit pentru o preîncălzire mai rapidă și un control rapid al temperaturii.

Poate fi complet demontata și spălata in masina de spalat vase, cu excepția elementului de comandă electric. Siguranță și confort datorită tehnologiei patentate Oleoclean (fără contact cu uleiul/grăsimea).

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.