- 40%

Friteuza Inventum GF645F, 4 L

299,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 500,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Produs folosit 1-2 ori, in stare excelenta. Prezinta un defect estetic, vizibil in poza.

Friteuza Inventum cu zona rece GF645F are o capacitate de 4 litri si o putere de 3000 wati.

Puteți seta cu ușurință temperatura cu butoanele rotative, până la maximum 190°C.

Friteuza este echipată cu o tigaie interioară detașabilă cu acoperire emailată, un sistem de filtrare și o carcasă din oțel inoxidabil.

Elementul de încălzire este pozitionat direct în uleiul de prăjit. Drept urmare, senzorul de temperatură reacționează mult mai repede decât la o friteuză tradițională. Cartofii prăjiți se prăjesc repede și devin foarte crocanți.

Capac cu fereastra de vizualizare
Puteți urmări îndeaproape dacă mâncarea este gata prin fereastra din capac. În același timp, împiedicați uleiul să stropească și sunteți mai puțin deranjat de mirosul de mancare prajita din casa dvs.

Uleiul pote fi folosit mai mult timp, mentinandu-se curat
Un filtru de ulei este situat sub elementul de încălzire. Acest filtru aduna reziduurile de prăjire care cad din coș în timpul coacerii. Când friteuza s-a răcit, slăbiți filtrul și îndepărtați reziduurile. Filtrul poate merge în mașina de spălat vase. În acest fel, uleiul de prăjit rămân curate mai mult timp.

Usor de curatat
Curățarea acestei friteuze este foarte ușoară. Puteți pune capacul, coșul de prăjit și rezervorul în mașina de spălat vase. Curățați exteriorul friteuzei cu o cârpă umedă și puțin detergent de vase.

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.