- 35%

Friteuza cu ulei Inventum GF750S, otel inovidabil, 5l

276,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 425,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Friteuza Inventum cu zona rece GF750S are o capacitate de 5 litri si o putere de 3000 wati.

Puteți seta cu ușurință temperatura, până la maximum 190°C.

Friteuza este echipată cu o tigaie interioară detașabilă cu acoperire emailată, trei coșuri de prăjit și o carcasă din oțel inoxidabil. Utilizați coșul mare de prăjit pentru cantități mari sau folosiți cele două coșuri mici pentru a prăji cartofi prăjiți și gustări în același timp.

Elementul de încălzire sta direct în grăsimea lichidă de prăjit. Drept urmare, senzorul de temperatură reacționează mult mai repede decât la o friteuză tradițională. Cartofii se prăjesc repede și devin foarte crocanți.

  • capacitate 5 litri
  • capac cu filtru si fereastra de vizualizare
  • 1 cos mare si 2 mici pentru prajit

Clasificare

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse ca noi, folosite foarte puțin sau deloc, stare și aspect excelente. Posibile mici zgârieturi sau ambalaj original deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse 100% funcționale, cu semne de uzură, posibile deteriorări de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale sau produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.